Виставка “Дні, дні”

Виставка “Дні, дні”

Thesteinstudio та Зоряна Пелех представляють виставку “Дні, дні”, що пройде на території Софії Київської у Хлібні з 3 червня по 3 липня 2023 року.

Відкриття 2 червня о 19:00 за запрошеннями та акредитацією.

Виставка “Дні, дні” – про щоденність та ритуали, які стають життєво необхідними у буремні часи. Ми часто міряємо життя днями, але з чого ж вони складаються? Що ми проносимо з одного дня в інший? Які є ознаки нашого “сьогодні”? Що і кого пам’ятаємо з вчора? А з попередніх років?

Ця виставка – спроба тотальної інсталяції різними голосами мистецтва. У залах на території Софії Київської буде зібрано серії робіт українських авторів та авторок, що пов’язують сьогодення з минулим та майбутнім. Тих митців, твори яких ніби вміють звертати увагу на те, як перебігають дні, вести наш погляд і до самого плину часу, і відкривати “сьогодні”.

У виставці візьмуть участь такі українські художники та художниці, як Тіберій Сільваші, Люся Іванова, Павло Ковач молодший, Дарія Кузьмич, Лада Наконечна, Добриня Іванов, Ярослав Футимський, Олексадр Єльцин, Ася Красільнікова, Євген Голубєнцев, Аркадій Штипель, Богдана Давидюк, Олександр Суровц’ов, Ірина Голобородько, Мар’яна Клочко, Руслан Тремба і Віра Мінайлова, Understructures, Костянтин Смолянінов, Василь Димид, Ліза Білецька.

“Дні, дні” з’явилися з ініціативи Зоряни Пелех. Виставка матиме продовження у дослідженні потреб українських митців під час повномасштабного вторгнення та ролі соціально-відповідального бізнесу у їх реалізації. Наразі організатори запустили опитувальник, результати якого будуть презентовані в кінці проєкту.

Софія Київська, Хлібня

Куратором виступив Станіслав Туріна

Організація: thesteinstudio та ZP Law office of Zoriana Pelekh