Урочисте відкриття новорічно-різдвяної програми «Зимова казка»

Урочисте відкриття новорічно-різдвяної програми «Зимова казка»

19 грудня о 16.00 у Національному заповіднику «Софія Київська» відбудеться урочисте відкриття новорічно-різдвяної програми «Зимова казка».

Святий Миколай, Новий рік, Різдво — це те, чого так чекають дітлахи на зимових канікулах. А все, на що чекають дітлахи, вони передають малюнком. На святі будуть представлені новорічно-різдвяні дитячі малюнки вихованців Київської арт-школи Тетяни Петенко та Личаківського будинка дитячої та юнацької творчості м. Львова. Можливо, саме дитяча творчість підкаже вам, що ж подарувати на зимові свята своїй малечі, а дітлахи надихнуться на нові творчі звершення!

Музичною окрасою свята будуть учні Київської Дитячої Школи Мистецтв ім. Ревуцького та квартет Київської Трьохсвятительскої духовної семінарії УГКЦ.

Ізюминка заходу, від якої дітей і за вуха не відтягнеш, — солодка фотозона та неперевершена інсталяція з янголятами.

І, звичайно ж, на нашу «Зимову казку» завітає Святий Миколай та засвітить новорічну ялинку, прикрашену іграшками, виконаними у техніці пап’є-маше, що з’явилася у XVIII cт.

Детальна інформація за телефонами: (044) 278-44-83, (044) 278-20-83.

Ознайомитися з новорічно-різдвяною програмою, яка триватиме до 20 січня 2019 року, можна за посиланням: https://www.facebook.com/events/213238252933642/