Серпневий букет концертів у «Софії Київській»

Серпневий букет концертів у «Софії Київській»

Цього літа різнобарвними музичними формами зацвіте «Софія Київська». Національний заповідник прийматиме перший міжнародний фестиваль класичної та сучасної музики Bouquet Kyiv Stage.

Фестиваль об’єднає симфонічну та камерну класику з джазом, експериментальною та електронною музикою, театром і візуальним мистецтвом.

11 днів фестивалю розділено на два блоки: celebration — виступи етно- та джазових музикантів, художні та фотовиставки, театральні постановки та інтерактивні екскурсії, музичні майстер-класи для дітей та заняття танцями для людей похилого віку; mystery — концерти класичної музики, покликані трансформувати уяву слухачів про знакові для історії української музики явища.

Перший благодійний міжнародний фестиваль високого мистецтва Bouquet Kyiv Stage це насамперед:

— мультидисциплінарність різних музичних жанрів на одній платформі;

— освітній та мистецький захід;

— поєднання класичного мистецтва та сучасних технологій у єдиний культурний феномен;

— одинадцять днів (16-26 серпня), чотирнадцять країн-учасниць, три локації — Sophia Stage, Golden Gate Stage та Dim MK Stage;

— дев’ять хедлайнерів (вокалісти Вікторія Лук’янець, Олена Бєлкіна, Назгуль Шукаєва, Дарла Ділтц диригенти Крістофер Лайдон Гі, Тетяна Калініченко, піаністи Євген Громов, Антоній Баришевський, оркестр New Era Orchestra).

Завантажити програму фестивалю