Оголошуємо акцію подяки медикам та запрошуємо долучитись до неї музеї України

Оголошуємо акцію подяки медикам та запрошуємо долучитись до неї музеї України

У пастку пандемії потрапили практично всі сфери життя — економіка, освіта, наука, культура… Та все ж одна сфера безупинно бореться з пандемією, рятуючи тисячі людських життів та, на жаль, й втрачаючи власні. Звісно, йдеться про працівників медичної сфери. Весь світ зараз молиться за них і каже величезне сердечне «ДЯКУЮ»!

У рамках ініціативи українських митців «Заради життя», підтриманої ЮНЕСКО (мета ініціативи — висловлення засобами мистецтва солідарності, підтримки і поваги лікарям, вченим та всім тим, хто перебуває на передовій боротьби з коронавірусом),  Національний заповідник «Софія Київська» оголошує акцію подяки #музейникивдячнімедикам.

Як тільки музейні заклади будуть повністю відкриті для відвідування, вхід для медиків до Національного заповідника «Софія Київська» та об’єктів, що належать до його складу, буде безкоштовним протягом місяця (за пред’явлення відповідного посвідчення).

Колектив заповідника закликає долучитись до акції музеї України та у таким спосіб спільно висловити безмежну вдячність медикам.

Якщо ваш музей долучиться до акції, не забудьте розповісти про це у соцмережах та поставити хештег #музейникивдячнімедикам.

Усі разом, об’єднавшись, ми виберемось із цією пастки під назвою «COVID-19»!